Bruce Willis siger op

Den amerikanske skuespiller Bruce Willis meddeler, at han på grund af sygdom lægger sine sko på hylden og afslutter sin succesfulde filmkarriere.

Vi forstår alle, at karrierer ikke kan vare evigt, men det er stadig trist at se store skuespillere stoppe med at lave film. Så nu er tiden kommet for Bruce Willis til at stoppe med at optræde i Hollywoods rampelys.

Sygdom

Den sygdom, som Bruce Willis nu er blevet diagnosticeret med, kaldes afasi, hvilket betyder, at den ramte person har svært ved at forstå og udtrykke sig i tale. Sygdommen er ofte forårsaget af en hjerneskade af en eller anden art.

Succesfuld aktør

Der er ingen tvivl om, at mange mennesker kender Bruce Willis - han har været en actionhelt i årtier, og selv om det sidste årti ikke har budt på mange gode film, er der flere rigtig gode klassikere, hvor han spiller hovedrollen.

Han er bedst kendt for rollerne som den bitre betjent John McClane i Over mit lig, psykologen Malcolm Crowe i The Sixth Sense, Butch Coolidge i Pulp Fiction og den kriminelle Corben Dallas i Det femte element.

Artikelbillede af Gage Skidmore.


Denne artikel handler om

Skrevet af
Mikkel Lauridsen

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu.

    Kommentar denne artikel