En første teaser til Thor: Love and Thunder

Marvel frigiver endelig nogle bevægelige billeder af en af sommerens blockbusters.

Om lidt over to uger åbner Doctor Strange in the Multiverse of Madness i biograferne, men kun et par måneder senere er det tid til den næste Marvel-film, når Thor svinger hammeren i sin fjerde solo Thor: Love and Thunder. Thor bliver den første figur i MCU, der får fire egne film.

Thor lægger sine våben fra sig og begiver sig ud på en rejse for at finde sig selv og finde ud af, hvad han egentlig vil være, når han bliver voksen. Men sig den fred, der varer ved. Snart må han slå sig sammen med sine gamle venner Korg, Valkyrie - nu King - og eks Jane Foster, som til alles overraskelse ikke blot besidder, men også bruger Thors gamle hammer Mjölnir, for at bekæmpe Gudeslagteren Gorr. Gorr er af en eller anden grund ude på at udslette alle guderne.

Filmen er instrueret af Taika Waititi, der tidligere har lavet Thor: Ragnarok, og vi ser selvfølgelig Chris Hemsworth i hovedrollen som Thor. Desuden vender Tessa Thompson tilbage som Valkyrie, Taika Waititi lægger stemme til Korg og Natalie Portman vender tilbage som Jane Foster efter ikke at have været set siden Thor: The Dark World. Det siges også, at Jaimie Alexander vil gøre comeback som Sif.

Vi ser også nogle af de gamle favoritter i Guardians of the Galaxy-banden vende tilbage, men byder også velkommen til et par nytilkomne i Russell Crowe som Zeus og Christian Bale, der spiller Gorr the God Butcher.

Teaseren kan ses nedenfor, og Thor: Love and Thunder får sin dansk biografpremiere den 6. juli 2022.

Denne artikel handler om

Skrevet af
Björn

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu.

    Kommentar denne artikel