Anmeldelse: We're All Going to the World's Fair

Hvor skræmmende er horrorfilmen We're All Going to the World's Fair egentlig?

Det bliver nemmere og nemmere at lave film, og på grund af det dukker der også mere og mere smalle film op — og We're All Going to the World's Fair kan man helt sikkert sige både ser ud og føles som en "nulbudgetfilm", for bedre og værre.

Handling

Filmen handler om teenageren Casey (Cobb), der skal udføre en udfordring online kaldet World's Fair Challenge — en udfordring hvor de, der accepterer den, begynder at opleve overnaturlige symptomer, som de dokumenterer i videoformat.

Casey med selvlysende farve i ansigtet.

Egentligt handler udfordringen måske ikke om, at man faktisk får overnaturlige kræfter, men snarere at folk på internettet faker og lyver for at blive set og populære — og jo længere tiden går, jo mere desperat bliver Casey også for at blive set.

Skuespillere

Den debuterende skuespiller Anna Cobb spiller hovedrollen som pigen Casey, og hun gør det faktisk med bravur. Hun virker desperat, usikker og som om hun ikke rigtig ved, hvad hun vil, så i den rolle passer hun faktisk fremragende.

En stor del af filmen foregår i et mørkt rum foran computerskærmen.

Da filmen handler om netop ensomhed, er der ikke mange flere skuespillere end hende, men en person hun kommer i kontakt med under udfordringen spilles af Michael J. Rogers, der også viser en ensom og desperat karakter på en overbevisende måde.

Bedømmelse

Jeg skal være tydelig med, at jeg troede, at We're All Going to the World's Fair skulle være en horrorfilm, og det er den virkelig ikke. Det er snarere en ret interessant (men langsom) undersøgelse af, hvordan det er at være ung i dag, med den konstant overvågende verden på internettet.

Sker der virkelig overnaturlige ting med dem, der tager udfordringen på?

Det er på en måde rørende, at filmens hovedkarakter Casey så desperat forsøger at få folk til at se hendes videoer og at hun udfører udfordringen "World's Fair Challenge" i håb om at blive set, men det er desværre ikke særlig interessant.

Filmen har ikke nok at sige eller vise frem til at få en til at hæve øjenbrynene. Forudsigelig og desværre kedelig.

Karakter

We're All Going to the World's Fair får scoret 3 ud af 10.

Opsummering

Selvom filmen på en god og ret rørende måde skildrer desperationen ved at blive set online og finde sin identitet i verden, har den ikke meget at byde på. Den virker både kedelig, for lang og for vag for at være interessant som hverken thriller eller horrorfilm.


Denne artikel handler om

Skrevet af
Nadia Berg

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu.

    Kommentar denne artikel