Anmeldelse: Talk To Me

Talk to Me overrasker os — på en skræmmende god måde.

Årets bedste horrorfilm kommer fra det australske filmselskab Causeway Films.

Handling

Talk to Me handler om Mia, der for nylig har oplevet et traume, da hun mistede sin mor til en overdosis. Hun passer ikke rigtig ind i nogen sociale sammenhænge, men når muligheden opstår for at prøve noget, som de andre ikke tør, ser hun sin chance - hun skal prøve den seneste trend, at komme i kontakt med de døde.

Den, der tager hånden og siger "Talk To Me", kommer i kontakt med døde sjæle.

Ved at holde en gammel hånd og sige "talk to me" åbnes døren til de dødes verden - og derefter kan man også bede dem om at blive. Det er dog vigtigt, at man ikke leger med døden i mere end 90 sekunder, for så kan de blive...

Skuespillere

Hovedrollen som Mia spilles af Sophie Wilde, og hvilken præstation hun leverer. Hun bliver revet mellem virkelighed og hallucinationer, mellem håb og fortvivlelse, og mellem fornuft og vanvid, når hun ser en mulighed for at møde sin døde mor igen.

Mia får det sværere og sværere at skelne mellem dødens verden og virkeligheden.

Udover hende ser vi Alexandra Jensen i rollen som bedste veninden Jade, Joe Bird som lillebroren Riley og Miranda Otto som deres mor Sue. Alle gør det rigtig godt i deres roller - især Bird skiller sig ud, når hans karakter bliver besat. Imponerende.

Bedømmelse

Den første halvdel af Talk to Me holder exceptionelt høj klasse, og formåede virkelig at skræmme mig. Både makeup, skuespil og fotografi er i absolut topklasse. Selvom filmen mister lidt fremdrift jo længere den skrider frem, er slutningen helt rigtig og gør filmen endnu bedre.

Det er ikke kun Mia, der møder de døde i Talk To Me.

Samlet set er det en veludført horrorfilm, som uden tvivl er værd at se for alle, der kan lide horror - eller bare gerne vil blive skræmt en aften.

Positivt

  •   Flot udført
  •   Overbevisende afslutning
  •   Sophie Wilde i hovedrollen som Mia

Negativ

  •   Mistræder lidt fremdrift halvvejs henne

Karakter

Talk to Me får scoret 7 ud af 10.

Opsummering

En af årets bedste horrorfilm, uden tvivl. Se den!


Denne artikel handler om

Skrevet af
Mikkel Lauridsen

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu.

    Kommentar denne artikel