Anmeldelse: Nimona

Den animerede film Nimona kommer som en overraskelse — stor tid.

Handling

Når Ballister, en ridder i en futuristisk by, bliver anklaget for drabet på deres dronning, har han intet valg end at flygte. Snart møder han den kaos-elskende teenager Nimona — som viser sig at være det væsen, han har svoret at beskytte byen imod, og som har evnen til at antage enhver form.

Ridderne beskytter byen mod ondsindede væsner — og når Ballister ender på den forkerte side af loven, er han nødt til at flygte.

Sammen prøver de at finde ud af, hvem der har anklaget Ballister og hvorfor. Det viser sig hurtigt, at tingene ikke er helt som byens ledere påstår.

For hele familien

Denne film har en virkelig dejlig humor, og den viste sig at passe til hele vores familie — mine børn elskede den fuldstændig. Aldrig før har jeg hørt så høje grin enslydende herhjemme, alle fire grinede og grinede igen og igen.

Nimonas evne til at antage forskellige former gør, at denne film overrasker igen og igen.

Faktisk føltes humoren ikke så "billig" heller — filmen er virkelig morsom, på en måde der virkelig passer til både filmens stil og historie. Derudover er der nogle vittigheder, der henvender sig mere til voksne gennem hele filmen - det værdsættes altid, når man ser film med børn.

Skuespillere

Stemmen til Ballister af Riz Ahmed (og han ligner faktisk ham ret meget!) og Nimona af Chloë Grace Moretz. Begge passer rigtig godt ind i deres roller og har en god dynamik.

Nimona som en kæmpestor, pink næsehorn.

Da filmen har meget humor, er det vigtigt, at skuespillerne har en god timing og overbevisende stemmer, og de får topkarakter af mig. Rigtig godt.

Anmeldelse

Dette er den bedste animerede film, jeg har set i mange år, og jeg ser ret mange film med mine børn. Den har alt - smuk animation, god musik, en fascinerende historie og god humor.

Filmen har en unik stil med riddere, der beskytter en futuristisk by.

Denne film har den Disney-magi, som Disney ikke rigtig har formået at skabe med deres seneste film. Se den i dag!

Positivt

  •   Stærk historie

Negativ

  •   Lidt skræmmende mod slutningen

Karakter

Nimona får scoret 8 ud af 10.

Opsummering

Et stærkt eventyr, der virkelig har "Disney-magien" - noget som Disney ikke har lykkedes med i de senere år. Dette er den bedste animerede film, jeg har set i mange år.


Denne artikel handler om

Skrevet af
Nadia Berg

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu.

    Kommentar denne artikel