Anmeldelse: Freaky

Hvor god er den forskruede gyserkomedie Freaky, hvor morder og offer skifter krop?

Handling

Teenagepigen Millie (Newton) bliver jagtet af en morder (Vince Vaughn), og lige da hun tror, at livet slutter, sker der noget mærkeligt - hun og morderen udløser ved et uheld en gammel forbandelse, der betyder, at de begge skifter krop.

Kathryn Newton løber rundt med en motorsav på jagt efter - sig selv, men ikke.

Filmen handler således om to ret alvorlige problemer; Hvordan undgår hun – nu i liget af en midaldrende mand – at blive myrdet af den person, der nu besidder hendes lig, og hvordan vender hun tilbage til sin oprindelige skikkelse?

Skuespillere

Filmens hovedroller spilles af Kathryn Newton og Vince Vaughn, og dermed skifter deres respektive roller ret hurtigt efter filmens start. Omkring dem er en flok bipersoner, der ikke gør meget væsen af sig, men dem, der er der mest, er Millies bedste venner spillet af Celeste O'Connor og Misha Osherovich

Lederne Vince Vaughn og Kathryn Newton skifter ved et uheld lig, lige før det lykkes ham at dræbe hende.

Jeg undrede mig faktisk over, hvorfor Vince Vaughn overhovedet ville overveje at være med i denne film, men så snart jeg indså, at han ville rende rundt og spille en fortabt "teenagepige", følte jeg, at det måske passer godt. . Og ganske rigtigt, det er underholdende, selvom det mister sin charme relativt hurtigt.

Men en person, der leverer gennem hele filmen, er i stedet Kathryn Newton, som viser sig at være rigtig god til at spille hensynsløs seriemorder.

Manuskript og instruktion

Denne script-idé er utvivlsomt ret god, og ja, den er faktisk også udført ret godt. Det eneste problem er, at alt er smukt godt, og at konceptet falder lidt, jo længere filmen fortsætter.

Gennemgang

Freaky er lidt ligesom Freaky Friday, men lavet om til en teenagegyser. Alt i alt er det ikke en god film, men den er klart underholdende på trods af det - og god for dem, der ønsker en enklere og lettere gyserfilm at se med deres venner.

Karakter

Freaky får scoret 5 ud af 10.


Denne artikel handler om

Skrevet af
Nadia Berg

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu.

    Kommentar denne artikel